Společenstvo Antikové: Nový Olymp

Světové problémy (možnosti k poslednímu srpnu 2017)

31. 8. 2017 v 19:59 | Kategorie: Rychlé zprávy < | Autor: Lukáš Přibyl <

Milí čtenáři,

než se zaměříme na konkrétní body, je potřeba zdůraznit, že tomuto světu dlouhodobě chybí silná, rychlá, prostě rázná ruka. Jinak je známo, že se lidstvo noří stále hlouběji do jakési pomyslné bažiny, ze které "pár lidí vykřikuje" další a další návrhy řešení. Ovšem, co je podstatné, bez dalšího výraznějšího konání, které by jaksi vedlo k nějakému smysluplnému závěru. V tom všem shluku se až příliš ukazuje na demokratické hodnoty, ale současně se zapomíná nebo záměrně přehlíží, že i demokracie má své hranice. Mimo to... ne nadarmo se říkává - svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého. No a jinde se zas musí přistupovat ke kompromisu. Takový už je život.

Co se týká magických postupů, konkrétní duchovní řešení bych zde (alespoň prozatím) neuváděl; to by zabralo nejednu knihu. Mimoto, mnohé vyčtete z jiných zdejších článků a rovněž z mých knih (více boční menu Ke stažení). Ale jedno je jisté už teď - mohl bych (ze své pozice Nejvyššího) změnit vše přesně, jak chci, jak by se mi to líbilo, to bych mohl ale! Ale na straně druhé vám nechci blokovat svobodnou vůli. Chci lidstvu dát jakousi šanci, šanci dobrovolného činění a ne je jen "peskovat" jako malé děti, které nemohou projevovat svou vůli. To by bylo jen loutkové divadlo, což by se mi nelíbilo. Když už "loutkové divadlo" tak opravdu jenom ve velmi omezené míře a navíc jen dočasně.

Pojďme se podívat na mnou doporučovaná řešení:
(ale opravdu jen krátce)

První věcí je politika...

- politika, celková správa EU stejně jako ČR je až moc zdlouhavá, je potřebné, ba dokonce přímo nutné výrazné zrychlení (chápu, že se to mnohým nelíbí, ale je to potřeba)
- například v ČR se hodně "žije ze slov" a "skutek často utek" a to je chyba - je potřeba méně "okecávat" a více činit (a to hlavně pro běžné, "obyčejné" občany, kteří jsou ti, kdo vlastní "většinu akcií" v daném státě, "firmě")
- je nutné investovat čas a úsilí do zkvalitnění samotného systému (opravit systémové chyby ve správě, směrem od jádra k obalu)
- co se týká demokracie - tak ano, ale s pevně danými hranicemi (spousta lidí si totiž myslí, že když je ta demokracie, tak mohou vše (ale to se pletou!)

Dále pak tu máme téma uprchlíků...

- problém s utečenci nelze vyřešit za pomoci současných běžných metod; je potřeba využít novějších technologií (více duchovně-materialistické technologie v bočním menu, kterých je tam stále více a více)
- uprchlíkům by se mělo pomáhat na jejich vlastním území (to by bylo za současného stavu nejlepší)
- pomoc na místě zcela jistě je, ale ne v té podobě, jakou ji vidíme dnes
- kultury, které chcete "křížit" (a obohacovat se jimi), jsou až příliš odlišné a někdy až dost agresivní, což vede k závěru, že by se uprchlíkům mělo pomáhat opravdu jen v jejich vlastní kultuře, zemi, odkud pochází
- co se týká zbraní - lidé by opravdu měli mít možnost se (obzvláště za současného stavu možného ohrožení terorismem) bránit a pořídit si účinnou zbraň (jedná se nejen o její účinnost, ale především o její rychlé nabytí); věci by se měly zjednodušit, zrychlit a ne je komplikovat (a už vůbec ne je komplikovat těm, kteří se jen chtějí bránit)

Teď - záležitost pohlaví a rozmnožování...

- postupem času se více vyzdvihují různé kombinace pohlaví a dokonce v poslední době se mluví o jakémsi označení "Pohlaví X" (což je označení pro někoho, kdo se necítí být ani mužem ani ženou)
- v prvé řadě - myslím si, že tam, kde je Láska, nezáleží na pohlaví (současně, ale je potřebné dělat jistá proti-opatření, aby se celá věc "nezvrtla" až příliš)
- co se týká rozmnožování - je potřeba podporovat (ve velkém) umělá oplodňovací centra a jejich zdroje (pro případ, kdyby jednoho dne lidstvo nebylo schopno se rozmnožovat přirozenou cestou)
- podle mého názoru by se zdroje pro umělé oplodnění měly (až extrémně) rozšířit (pro jistotu)

Posledním dnešním tématem je zemědělství (nejen v ČR) a jeho ochrana...

- v poslední době se často hovoří o podlamování českého zemědělství (ať už uměle či přirozeně)
- tady bych uvedl duchovní řešení (opět jen velice stručně)
- vytvořil bych energeticky ohraničená (chráněná) obří zemědělská centra (pro jakékoliv zemědělské produkty)
- v těchto chráněných centrech by se minimalizovaly případné ztráty
- jsem si jist, že "najednou" by české zemědělství bylo zcela bez problémů (a v budoucnu nejen zemědělství české)

Určitě se na těchto stránkách seznámíme i s dalšími možnými řešeními. Především v kategorii "Technologie Antiků". Ale i v rámci jiných oblastí.

Pro dnešek toho bylo dost... jen bych dodal, že svět se bude mnohem (!) výrazněji měnit, mnohem výrazněji než si většina dovede představit. Nemá však smysl to někomu vnucovat.

Máte-li nějaké dotazy či připomínky, můžete je zapsat buď zde pod článkem nebo v části Všeobecná diskuze bočního menu. Pokud se ale Váš komentář nehodí k danému článku, je určen pouze do Všeobecné diskuze.

S přáním pěkného dne, Autor

5 komentářů:

  1. Cítím, že se řítíme ke dnu, ale názory lidí nikdo nevyslyší...

    OdpovědětVymazat
  2. Lukáši, máš pravdu, někdy té "demokracie" je u nás až moc.

    OdpovědětVymazat
  3. Každý by měl mít vlastní názory a ne kopírovat názory ostatních

    OdpovědětVymazat
  4. Doba je zlá, je to vidět čím dál víc..

    http://s-hejvi.blog.cz

    OdpovědětVymazat