Společenstvo Antikové: Nový Olymp

Zákon první: Jednota chrámů a vláda na Zemi

17. 3. 2017 ve 20:55 | Kategorie: Posvátná písma < | Autor: Lukáš Přibyl <

Milí čtenáři,

dle výnosu Nejvyššího soudu z ledna 2017 (více ZDE) byl život na planetě zvané Země odsouzen k zániku. Na základě výše uvedeného postupně dochází k uveřejňování jednotlivých Zákonů Nového Olympu (těch významnějších pro danou oblast samozřejmě). Všechno, co bylo, už tedy není důležité.

Co zákon prvý (ve stručnosti) přináší se dovíte již teď níže...

Nejdříve se zde hovoří o povinnosti ve věci převedení veškerého náboženského vlivu do jednoho centra. Rozumějte, že - všechny posvátné stavby nebo jakákoliv místa vykazující třeba jen malé známky posvátnosti jsou pod absolutní vládou Nejvyššího (mnozí ho znáte pod jménem Lukáš Přibyl). Zobrazují se tam i nové duchovní znaky. Této části se tak krátce říká "Jednota chrámů".

V druhé věci se zaměříme na takzvanou "materialistickou pozemskou vládu". Bylo rozhodnuto o ustanovení následujících základních bodů (zatím ve stručnosti jen to základní):

- planeta Země tvoří jeden jediný stát (bez hranic, bez významnějších rozdílů, s centrální mocí)
- vládu tvoří Nejvyšší rada Země a jejích jedenáct specifických ministerstev
- Rada vládne téměř neomezenou mocí (demokracie je tak nahrazena svou omezenější formou)
- nad Nejvyšší radou má moc pouze Lukáš Přibyl sám (tedy Nejvyšší)
- hlavními orgány správy planety Země jsou: Nejvyšší rada, Ministerstva, Nejvyšší soud a Vysoké soudy (Vysoké soudy dohlíží na městské soudy)
- Lukáš Přibyl dosazuje a odvolává členy Nejvyšší rady a také Nejvyššího soudu (stejně jako bohy a jiné vlivné bytosti nového veškerenstva)
- lid se může svobodně vyjadřovat, ale nemá žádná významnější politická práva
- další informace vám budou řádně ohlášeny až přijde správný čas

Výše nastíněné znaky systému ukazují především na výrazně větší rychlost, rozhodnost a sebe-jistotu při svých krocích ve vedení Země. Je potřeba si uvědomit, že původní podoba demokracie se ukázala být slabá a pomalá, tudíž byla nahrazena její výkonnější formou. Mutace, k níž pochopitelně muselo dříve či později dojít, je jistotou klidu a celkově bohatšího života. Za to ručí Nejvyšší.

Máte-li nějaké dotazy či připomínky, můžete je zapsat buď zde pod článkem nebo v části Všeobecná diskuze bočního menu. Pokud se ale Váš komentář nehodí k danému článku, je určen pouze do Všeobecné diskuze.

S přáním pěkného dne, Autor

1 komentář:

  1. Často se teď mluví o planetě Nibiru, neboli Planeta X, tedy desátá (podle současných pravidel devátá) planeta naší sluneční soustavy. Což by mohl být ten ohlášený zánik Země, jak tu o něm píšete. Existence Nibiru už je vědecky potvrzená (z odchylek pohybů planet), jen se zatím neví kdy přesně bude prolétat kolem naší Země. Jeden možný termín se uvádí letos v říjnu. Každý její průlet (každých asi 15 tisíc let) znamenal konec civilizace tak jak ji známe a návrat k základnějším formám existence. Minulé civilizace se snažily uchovat své vědění např. v pyramidách. Poslední zaznamenaný průlet způsobil změnu rotace a dráhy Země, posuny kontinentů, deformace povrchu planety, oheň a láva. Tedy - docela věřím prognózám které tu uvádíte. A možná ta doba není ani tak v nedohlednu, jak by se to mohlo zdát, nejspíš to bude otázka nejbližších pár let.

    OdpovědětVymazat